2018 σκέψεις

Οι σκέψεις μας την πρώτη από τις 365 μέρες του 2018

Πρώτο χάραγμα της νέα χρονιάς και οι ευχές πάρεα με τις σκέψεις μας δικαίως ταξιδεύουν προς πάσα κατεύθυνση! Μεταφέρουμε λίγες λέξεις σε φίλους, συγγενείς, συνεργάτες και αγαπημένα πρόσωπα  που μέσα τους κρύβουν την ανάγκη να ζήσουμε μια όμορφη χρονιά!

Αυτή την πρώτη μέρα του 2018 στη σκέψη μας μαζί με τις ευχές έρχονται δύο στοιχεία που κατά τη γνώμη μας θα συμμετάσχουν στην πραγμάτωση των ευχών - επιθυμιών μας για το χρόνο που μόλις μας συστήθηκε!

Το πρώτο αφορά το βαθμό που έχουμε συνειδητοποιήσει ότι οι όμορφες χρονιές κατακτώνται - δεν χαρίζονται!  Δεν γεννιούνται ωραίες ή όχι, καλές ή κακές. Είναι η δική μας παρέμβαση και ο τρόπος που εμείς τις προσεγγίζουμε εκείνα που διαμορφώνουν την όμορφη ή όχι εικόνα τους.

Το δεύτερο και τελευταίο σχετίζεται με το περιβάλλον που άμεσα δεν ελέγχεται από εμάς. Είναι τα άτομα και οι πολιτικές που έχουν αναλάβει το «καθήκον» να οδηγήσουν όλους εμάς στο να ζήσουμε μια καλή χρονιά. Εδώ βέβαια η θέληση πρέπει να συναντήσει ή να απαιτήσει την παρουσία της ικανότητας για την υπέρβαση του λαθεμένου χθες ( άρθρο).

Η Econtopia εξωτερικεύοντας την ανθρώπινη υπόστασή της εύχεται αυτή η χρονιά να σηματοδοτήσει την αλλαγή της λανθασμένης πορείας  του παρελθόντος. Να είναι μια χρονιά που η θέληση για το καλύτερο αύριο να υπερισχύσει της ανάγκης του βολεμένου σήμερα. Σε αυτή τη χρονιά να ζήσουμε την αλλαγή. Να βιώσουμε την ανατροπή των παρελθοντικής λογικής αποτυχημένων ή και καταστροφικών απόψεων.

Να έχετε υγεία και εκείνα που για τον καθένας σας θα χαρακτηρίσουν το 2018  σαν μια όμορφη χρονιά!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *