ΓΙΑΤΙ έτσι ΠΡΕΠΕΙ..

Αναστολές, φοβίες, αρνητικές σκέψεις, διάφορα “δεν πρέπει”, σεβασμός δεσμεύσεων, διάφορα “ναι μεν, αλλά..” και στο τέλος ένα “άσε καλύτερα” σου “επιβάλλουν” σε κάποιες περιπτώσεις να κρατάς το στόμα σου ερμητικά κλειστό.

Αν βέβαια μπορούσες να απομακρύνεις από τη σκέψη σου τα προηγούμενα, μάλλον  δύσκολα θα αποδεχόσουν τέτοιου είδους “παρεμβάσεις”..

Πράγματι έρχεσαι αντιμέτωπος με άτομα, καταστάσεις ή εικόνες που σου βγάζουν κάτι “διαφορετικό”. Έχουν αυτό το πολύ “δικό τους” που σε εντυπωσιάζει θετικά ή αρνητικά.

Χωρίς χρονοτριβή και δίχως ιδιαίτερη ανάλυση σου μαγνητίζουν τη σκέψη ή σου προκαλούν το ακριβώς αντίθετο, δηλαδή να θέλεις άμεσα να απομακρυνθείς..

Τις περισσότερες φορές “καταπίνεις” την (ανά περίπτωση) έκφραση θαυμασμού ή αρνητικού συναισθήματος και απλά προχωράς. Μόνο που λίγο παρακάτω θα σου βγει ο μονόλογος του “μα γιατί ΔΕΝ μίλησα”; Και βέβαια ο καλός σου εαυτός “πετάει” ένα σωρό αιτίες ή δικαιολογίες σαν τις προηγούμενες.

Βέβαια λίγο αργότερα, ένα άλλο κομμάτι του εαυτού σου αρχίζει να σε “πυροβολεί” ή να σε “διακοσμεί” με κάποια “ωραία” επίθετα που δεν αρέσουν και τόσο στα αυτάκιά σου..

Δεν ξέρω γιατί, αλλά κάτι τέτοιο, τις περισσότερες φορές το καταλαβαίνω σαν επιβολή λογοκρισίας από εσένα προς εσένα..

..να είσαι πολύ καλά!!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *